Size A A A

1.Η πρωτη μου φορα real.

1.Η πρωτη μου φορα real.
Από μικρός είχα ανακαλύψει ότι με καύλωναν τα γυναικεία εσώρουχα. Όταν κλεινόμουν στην τουαλέτα και έβαζα της μάνας μου τις κιλότες, τα σουτιέν και τα καλσόν ερχόμουν σε τρελούς οργασμούς… Όταν μεγάλωσα, παντρεύτηκα, έκανα οικογένεια, αλλά το βίτσιο μου δεν το έκοψα. Φυσικά δεν έχει καταλάβει κανένας τίποτα, γιατί και στα άλλα καθήκοντα μου είμαι άψογος.
Πλέον έχω κάνει την δική μου συλλογή από στρινγκάκια, σουτιέν, κορμάκια, ζαρτιέρες, κάλτσες και καλσόν. Το μόνο που μου έλειπε ήταν ένα ζευγάρι ψιλοτακουνα πεδιλα και κανένας δονητής, αλλά δεν άργησα να τ’ αποκτήσω κι αυτά.

Όταν καμιά φορά μένω μόνος, έστω και για λίγο, ντύνομαι γυναικεία και κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι παίζοντας με τους δονητές. Δεν λέω, καλοί οι δονητές, αλλά ήθελα μια φορά να δοκιμάσω και real.

Μια φορά λοιπόν, χρειάστηκε να φύγει η γυναικά μου δυο - τρεις μέρες για κάτι δουλειές. Την πρώτη κιόλας μέρα, με το που σχόλασα απο τη δουλεια, πήγα σπίτι, έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα πάνω - κάτω, έκανα κλύσμα, βρήκα κι ένα μανό κι έβαψα τα νύχια των ποδιων μου κόκκινα.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Χωρίς να χάσω χρόνο, έβαλα ένα στρινγκ, ένα σουτιέν, ζαρτιέρες και κάλτσες, κι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Φόρεσα το τζιν μου κι ένα πουκάμισο, πήρα τα ψιλοτακουνα σε μια σακούλα και ξεκίνησα. Για που αλλού; Για Συγγρού.

Αφού έκανα μια γύρα, βρήκα αυτό που έψαχνα. Μια τραβεστί νταρντάνα. Κανονίσαμε να πάμε σε ξενοδοχείο.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, αρχίσαμε να γδυνόμαστε κι εβαλα και τις πλατφορμες. Μόλις με είδε έτσι ντυμένο, ο πούτσος της έγινε πιο μεγάλος από τον δικό μου. Κάτι που το ευχόμουν.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και χωρίς να το καταλάβω έχωσε τον πούτσο της στο στόμα μου. Άρχισα να το ρουφάω από το κεφάλι μέχρι τη ρίζα. Ξαφνικά, ένιωσα το καυτό της σπέρμα να μου γεμίζει το στόμα.

- «Μην το φτύσεις!», μου λέει. «Κάταπιε το όλο!»

Στην αρχή νόμιζα ότι αφού έχυσε, κάπου εδώ θα τελείωναν όλα…

- «Δεν κατάλαβες καλά…», μου λέει. «Τέτοιο ωραίο κωλαράκι ξυρισμένο και θα το αφήσω αγάμητο;»

Comments (0)
Last commented models / Trending model comments / Most commented models
Last commented videos / Trending video comments / Most commented videos
Advertisment