Size A A A

Muhtar Amca Beni ve Ablamı Cayır Cayır Sikti

Merhabalar, ben 18 yaşında, bakımlı, çıkık dolgun kalçalı, ince belli, beyaz tenli bir vücuda sahip, cinsel konularda tecrübesi olmayan, kadınsı bir pasifim. Sizlere, geçen yaz, bizim köyden Muhtar amcayla yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Muhtar amca 50’li yaşlarda, evli, 3 çocuk babası, köyümüzde hatrı sayılır birisidir. Bir gün kahvehane de Muhtar amca bana, köyümüze 5 km uzaklıktaki dereye balık tutmaya gideceğini, istersem beni de yanında götürebileceğini, balık tutmaya yardım edebileceğimi söyledi. Ben de, “Tamam!” deyip evdekilere haber vermeye gittiğimde, evden ilk önce, “Suya girer boğulursun.” diye kızdılar. Muhtar amcayla gideceğimi söyleyince, “Tamam git o zaman, Muhtar amcan sana göz kulak olur.” dediler ve gitmeme izin verdiler.

Muhtar amcayla beraber dereye gidip, öğlene kadar, 8 tane balık yakaladık. Muhtar amca ateşi yaktı, birlikte balıkları ızgara yapıp yemeye başladık. Ben içki içmiyordum ama Muhtar amca getirdiği ufak rakıyı büyük bir zevkle içiyordu. Sohbet ederken Muhtar amca çok keyifliydi. Bazen saçlarımı ve yanaklarımı okşuyordu. Bu da benim hoşuma gidiyordu. Bir ara, işemek için kalktı, iki adım öteye gidip işemeye başladı. İşemeyi bitirdikten sonra, sikini sallayarak, son damlaları boşaltmaya çalışıyordu. O esnada biraz daha bana doğru dönmüştü. Ben utanarak, başımı çevirir gibi yapıyor, bir taraftan da sikini görmeye çalışıyordum. Baktığımı anlamış olmalı ki, yanıma oturduktan sonra, el şakaları artmaya başladı. Az önce işerken sikini biraz da olsa görebilmiştim, kendi kendime (O ne biçim sik öyle?) deyip merak etmeye başladım.

Bu arada şakalaşmayı biraz daha ilerleterek, güreşmeye başladık. Beni bazen üstüne, bazen de altına alıyordu bu şakayla karışık güreşmemizde. Sikinin kalktığını, bacağıma veya başka yerime dokunduğunda hissediyordum. Siki çok büyük ve sertti. Beni kucakladığı zaman, sikinin değdiği yer acıyordu. Ben korkmaya, utanmaya ve kızarmaya başladım. Muhtar amca bunu anladı ve güreşmeyi bıraktık. Tekrar dereye indik, biraz daha aşağıya doğru yürüyerek iyi bir yer bulduk ve balık tutmaya başladık. Dört tane yakaladık. “Birkaç tane daha yakalayalım, annene götürürsün!” dedi. “Tamam.”

Comments (0)
Last commented videos / Trending video comments / Most commented videos
Advertisment