Size A A A

Ablam Beni Kocasına Siktirdi

Selamlar ben İzmir'den Deniz. Anlatacağım olay 3 yıl önce yaşandı ve tüm yaşamım bir anda değişti. Yaşım 18 ve hiçbir işi olmayan sadece internette pinekleyen birisiyim ailemi çok küçük yaşlarda yitirdiğimden Balıkesir'de halamlarda kalıyordum lise de bitince İzmir'e üniversiteye geldim. Halamın kızı Serap ablam İzmir'de yaşıyor bende onlarda kalıyorum. Eniştem 35 yaşlarında ilaç firmasının Ege bölgesi sorumlusu. Ablamda değme mankenlere taş çıkartacak güzellikte ve fiziğe sahip yaşı 26. Her şey çok normal ilerliyordu hayatımda hiç sex yapmamıştım geceleri sex filmleri izler ve ablamın eniştemle girdiği ilişkilerin seslerini dinleyerek geceleri mastürbasyon yapardım. Her akşam olduğu gibi gene hep beraber yemeğimizi yedik ve eniştemle ablam muhabbete başladı derken eniştemin firmasının merkezi Kanada’daydı.

Oradan iki yetkili tatile geleceklermiş. Onlarla eniştem ilgilenecekmiş ama adamlar yolladıkları mailde bir haftalığına kendileriyle vakit geçirecek bir kadın ve kadınsı bir pasif istemişler. Ablamla beraber bu konuyu konuşurlarken bende televizyon seyreder gibi yapıp onları dinliyordum. Ablam bunu hep istediğini aynı anda birden fazla kişiyle yatmak istediğini tabi eniştemin izni olması halinde bu işi yapabileceğini söyledi. Benim pipim kalkmıştı bir anda. Derken eniştem "ibne işini ne yapacağız?" dediğinde ablam “Deniz ne güne duruyor bedavaya kimseye yemek yok o kadar baktık onu götürürüz” dedi. Bir anda kafamı onlara doğru çevirip bunu yapamayacağımı söylesem de eniştem beni bir güzel susturdu. Ardından ablam kasığıma tekme attı ve bunu yaparsam her şeyin çok daha farklı olacağını hatta her konu da beni destekleyeceklerini söyledi. Ben isteksiz de olsam kabullenmek zorunda kaldım ama içten içe bende de eşcinsellik ruhu her zaman olmuştur.

Ertesi sabah ablam çarşıya çıktı geldiğinde bana odasına gidip soyunmamı emretti. Ben söylediklerini yaptım. Beni yatağın üzerine yatırıp tüm vücuduma bir güzel ağda yaptı. Hiç tüy kalmamıştı zaten köse olduğum için sakalımda yoktu.

Comments (0)
Last commented videos / Trending video comments / Most commented videos
Advertisment